LES TAULES DE MULTIPLICAR A SEGON

Aquests dies els  nens de 2n comencem a fer un concurs de taules de multiplicar a la classe. Els nens per grups han d’encertar les multiplicacions que una ajudant va dient. Per grups de tres persones es van turnant en les posicions, de manera que segons en quin moment encertin el resultat aconsegueixen diferents punts. Els punts, que queden anotats,  són sumatius en les diferents sessions.

L’objectiu d’aquest joc és que els nens/es familiaritzin amb les taules de multiplicar, es desangoixin equivocant-se i  rectificant el resultat si fa falta  i es facin conscients i comparteixin les estratègies que fan servir  per aprendre les taules.

Hem de dir que el concurs ha tingut una bona acollida i, un cop pasada la primera sessió, han aprés que si ens equivoquem no passa res…estem jugant! I cada cop hi han més ganes de fer-ho millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>