JORNADES D’ESCOLES VERDES AL VENDRELL

El divendres 30 de novembre els agents verds de l’escola Ull de Vent de 6è curs (el Nil, l’Esteban, l’Enric i la Nora) i dues professores, la Carolina i la Sílvia van anar al fòrum d’escoles verdes, al Vendrell.
Es van unir a altres verdes del Baix Penedès i el Tarragonès per poder exposar diferents activitats que fan per ser una escola verda.

La nostra escola va presentar els espais de medi. Al Cicle inicial, des del curs passat, es treballa medi a traves dels espais. Hi ha 5 espais i aquest 1er trimestre hi ha 3 que es relacionen amb escoles verdes: l’hort, les energies renovables i la sostenibilitat.

Després ens van dividir en dos grups: el verd i el vermell. Cada grup va fer unes activitats sobre el reciclatge. Primer vam veure un video i després ens van donar un mapa a cada grup per poder classificar msterial de reciclatge.

Al cap d’una estona ens vam unir amb els professors i vam anar a la platja de les madrigueres. Seguidament ens vam anar al mirador i allà vam plantar tres tamarius per escola. Després ens vam acostar a les dunes per plantar el lliri de mar.

En acabar vam tornar a l’escola.

Escoles verdes, alumnes de 6è


1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>