Els dies de pluja semblen dies morts

A l’escola Ull de Vent, a l’edifici antic, la nostre profe preferida, la Carolina que ens fa educació física ens fa unes classes molt especials. Els dies que plou o que no podem sortir al pati fem Suport Vital Bàsic (SVB) o més conegut com primers auxilis. Per nosaltres es molt divertit perquè estem jugant i aprenent a la vegada.

El SVB consisteix en fer teatres que podrien passar-nos a la vida real, com per exemple: quan camines pel carrer i et trobes a una persona inconscient. Fem aquesta classe per poder reaccionar de la manera correcta.

Ara us direm quins són els passos a seguir:

1r cal assegurar el perímetre.

2n preguntar-li a l’inconscient si esta bé cridant-li a les dues orelles.

3r demanar ajuda.

4t comprovar la respiració.

5è trucar al 112 i dir; on estàs, què ha passat i dir-li a la persona d’emergències si respira i que li vas a fer la posició lateral de seguretat.

6è fer la posició lateral de seguretat. https://www.youtube.com/watch?v=xpoPin4bS7U

Això és el que ens ensenya la nostre profe i ho fa per si alguna vegada ens trobem en aquesta situació o alguna semblant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>