CURS 2020 – 2021

Benvolgudes famílies,

Un cop finalitzades les vacances d’estiu, demà tot l’equip educatiu de l’escola Ull de Vent s’incorporarà al centre per seguir preparant el curs 2020-2021. Durant el mes de juliol vàreu rebre informació de com s’estava planificant el curs que ara cal que acabem de definir i adaptem a la situació actual.

En els propers dies planificarem els grups, els espais, els horaris, els protocols i ens veurem obligats a realitzar canvis i ajustos. Un cop tinguem acabada aquesta feina, el 8 o 9 de setembre, rebreu un correu del tutor/a amb tot allò que necessitareu saber per iniciar les classes.

De forma provisional us indiquem alguns aspectes del nou curs:

  • Les classes començaran a Infantil i Primària el dilluns 14 de setembre de forma totalment presencial. No està previst poder seguir amb l’escolaritat des de casa.
  • El servei de transport i menjador funcionarà des del primer dia d’escola.
  • Els alumnes que facin servir el transport hauran de portar mascareta.
  • Tots els alumnes del centre hauran de portar mascareta en arribar a l’escola i sempre que circulin per espais comuns (per exemple passadís). La setmana que ve us podrem dir si també l’hauran de portar a classe i a partir de quina edat.
  • S’ha reduït al màxim la interacció dels grups fora del grup de referència.
  • S’ha reduït al màxim el nombre de mestres que entren en cada grup.
  • Es reforçarà la neteja i ventilació de l’escola.
  • Els alumnes s’hauran de netejar les mans com a mínim 5 cops al dia amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic.

Us agraïm per endavant la vostra paciència i us demanem un cop més el vostre recolzament per tal d’afrontar aquest nou repte.

Rebeu una cordial salutació de tot l’equip educatiu de l’escola.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>