CONCERT CANTÀNIA 2016

Dimecres vinent, 11 de maig, els i les alumnes de 6è anirem a cantar al TAG (Teatre Angel Guimerà, també anomenat “La Lira”). A les 19:30 estrenarem la cantata “Babaua. Les aventures de Mimí” d’en Jordi Domènech.

Recordem que els cantaires hauran de portar samarreta de màniga curta de color negre (sense dibuixos) i faldilles o pantalons (llargs o curts) també negres (o de color molt fosc). Les sabates haurien de ser fosques també. Aquesta roba l’han de portar dins la motxilla per canviar-se en acabar les classes de la tarda. També hi hauran d’incloure el berenar.

A les 17:15 l’autocar ens recollirà a l’escola i ens portarà al teatre per assajar de 18h a 19h.

Un cop acabat el concert (a les 20:30 h aproximadament), els pares que hàgiu assistit de públic podreu recollir els vostres fills a la vorera del davant de porta del teatre (davant el Restaurant Trastevere). A la resta d’alumnes els podreu recollir a l’Escola Vella cap a les 21 h, ja que tornaran amb l’autobús, junt amb alguns mestres.

Estem segurs de que serà un gran èxit i que us ho passareu molt bé!!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>