Certamen de Lectura en Veu Alta

El passat dijous, 7 de març, va tenir lloc a les instal·lacions del CMC, la final del Certamen de Lectura en Veu Alta de l’Escola.

Durant tot el curs, els i les alumnes de 5è han estat treballant i practicant molt per preparar-se per a aquest certamen, posant en pràctica estratègies per millorar la lectura, tenint en compte aspectes com la pronúncia, l’entonació, el ritme, l’emotivitat… I ho han aconseguit sens dubte! Així, s’han anat preparant per enviar un candidat representant de l’escola al Certamen de Lectura en Veu Alta de Catalunya.

Dijous passat, una sel·lecció de 20 alumnes van participar a la fase final, que va tenir com a membres del jurat 4 representants de la comunitat educativa i cultural de la zona: Assumpció López (antiga mestra/directora de l’escola), Àngels Carnicero (antiga mestra/bibliotecària de l’escola), Mia Balcells (formadora especialista en el treball de la Lectura comprensiva) i en Jordi Ferran (l’encarregat de la Biblioteca del CMC del poble). I com a públic, ens van acompanyar els nens i nenes de 4t, que es van portar genial i van escoltar molt atentament als seus companys, prenent nota per al curs vinent.

Cadascun dels participants va llegir per torns una pàgina del llibre que des del Certamen Oficial ens han proposat, Paddington, llibre que hem estat preparant durant el curs. El jurat els va escoltar atentament mentre puntuava i realment ho va tenir molt difícil per triar!

Finalment, després de moltes deliberacions, la representant de l’escola en els Quarts de Final del Certamen de LVA de Catalunya serà:

  • Finalista: Sofia Teixidor
  • Suplent: Laia Gàzquez
  • Menció Especial: Dani Kovalev

Esperem que dimarts 2 d’Abril, dia en el que es celebra a Tarragona la fase de quarts de final del Certamen, tingui molta sort i els nervis li permetin fer-ho tan bé com aquí!!


Felicitem a tots els alumnes de 5è pel seu esforç i dedicació i per la gran evolució que han fet! Bona feina i a gaudir de la Lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>