CANTÀNIA 2019 A de BROSSA

Aquesta setmana hem encetat el segon trimestre i els alumnes de 6è comencem també una nova aventura, ens endinsem en la Cantània!!

Aquesta Cantània està dedicada a l’obra poètica de Joan Brossa, un poeta amb una mirada diferent que ens farà gaudir a tots de la poesia i d’aquest món fascinant que l’envolta. Aquest any 2019 es celebra precisament el centenari del seu naixement i la Cantània es suma a participar d’ aquest aniversari.

La música és de l’Eduard Iniesta i la dramatúrgia de la Marta Gil, que de ben segur ens faran gaudir amb la seva música fresca d’arrels mediterrànies i amb l’ajut de les seves coreografies i posada en escena divertides i engrescadores.

Els nens i nenes de 6è de la nostra escola estrenaran el Cantània el dia 15 de maig a les 19:30 de la tarda al TÀG (Teatre Àngel Guimerà), on participarem amb altres escoles de Vendrell i la comarca del Baix Penedès.

Us deixem l’ enllaç del Youtube on hi ha tots els vídeos amb la música i la lletra de les cançons per treballar-les a casa!!

Així us serà més fàcil aprendre-la!!

A gaudir doncs!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>