Granja Aventura Park

Avui, tota la comunitat mitjana hem marxat de sortida a la Granja d’Aventura Park a Viladecavalls, un espai ple de natura on hem viscut una gran aventura!

En arribar hem esmorzat i hem conegut a qui seria la nostra monitora. Tot seguit, durant tot el matí hem estat fent diversos tallers: hem fet mantega, hem plantat un enciam i hem fet paper reciclat. En acabar hem dinat per agafar energia ja que ens esperava una tarda molt moguda.

Per la tarda hem fet un circuit d’aventura on hem hagut de passar entre arbres, xarxes, ponts, troncs, nusos, pals….Ha estat realment divertit passar per allà, i per acabar aquest circuit ens hem tirat per una tirolina.

Després hem tingut temps lliure que hem aprofitat per veure els animals de la granja, pujar per un circuit de troncs i gaudir de la natura. Ha sigut un dia genial!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>