Feines P5 setmana 14-17 abril

Famílies Pirates,

Espero que esteu tots bé. Avui iniciem el tercer trimestre.

Recordo que si no teniu impressora podeu copiar les feines en un full i fer-les amb el material que podeu tenir per casa. Feu el que pugueu.

És important que sempre es posi el nom, el cognom i la data (a l’escola normalment ho fem a darrera del full). Podeu mirar l’àlbum del primer trimestre per veure més o menys com treballàvem. Encara que puguin semblar feines fàcil s’han de fer amb bona lletra, pòlit, endreçat i amb paciència. Segur que ho feu molt bé!

Aquesta setmana teniu les següent feines:

  • Grafisme: Fitxa grafisme 1. repassem el traç amb el llapis i després amb retoladors.
  • Lectoescriptura: Full dels noms de la classe. Iniciem la lletra “N”. Busquem en els noms dels nostres companys de la classe la lletra N de manera visual. També ho podeu fer amb els noms dels membres de la família.
  • Llenguatge matemàtic: Fitxa dels números. Repassem els números que ja hem treball per recordar la direccionalitat (en la direcció que se escriuen). Primer en llapis i després amb retoladors.
  • Descoberta de l’entorn: Fitxa dita abril. Aprendre’ns la dita del mes i fer un dibuix de lo que explica la dita.

La tutora de P5, Verònica Jiménez.

 

Fitxa grafisme 1

Full noms de la classe

Fitxa grafia dels números

Fitxa dita abril

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>