Activitat de plàstica: RETRAT AMB MATERIAL RECICLAT

Hola classe del conills!

Espero que estigueu tots molt bé!

Per aquesta setmana us porto una proposta: RETRAT AMB MATERIAL RECICLAT

Fes un retrat amb material reciclat, és a dir, representa la cara d’una persona (pròpia o qualsevol) amb materials reciclats que tinguis per casa o amb altres elements que tu vulguis.

Recorda els elements que té un retrat: ulls, celles, nas, boca, orelles, cabells. També pots afegir altres detalls com les pestanyes, dents, algun complement (arracades…).

Per exemple, els cabells els pots fer amb espaguetis, llana, fils…; els ulls els pots fer amb taps de bricks de llet o d’una ampolla; les celles amb dos macarrons, dues piles…; el nas amb un tap de suro… Qualsevol material que pensis estarà bé, deixa volar la teva imaginació i sigues creatiu!

Primer, pots fer la forma del cap amb un llapis o amb fils sobre un full (o altre material o superfície) i després, anar posant els diferents elements. No t’oblidis de posar el teu nom i enviar la foto de la teva creació artística al següent correu: educacio.plastica@escolatibidabo.cat 

Ànims i molts petons!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>