ARTE: “Lita Cabellut”

A les sessions d’ARTE estem treballant les dones i l’art. Una d’aquestes dones que hem triat és la Lita Cabellut. És una pintora d’origen gitano criada a Barcelona i resident actualment als Països Baixos.

Reconeguda per la seva pintura, treballa amb llenços de gran format utilitzant una característica variació contemporània de la tècnica del fresc. Pinta retrats foto-realistes, mitjançant una tècnica en què la importància recau a captar la vivacitat de la pell, l’òrgan més extern del nostre cos que revela el pas del temps i les experiències viscudes durant la vida de les persones.

L’alumnat de sisè hem treballat dues de les seves obres més importants, els retrats de Coco Chanel i de Catharina de Jonge. Per fer aquest repte hem utilitzar la tècnica de la pintura amb aquarel·la. Aquí us deixem un recull d’imatges de la nostra feina de creació i els seus resultats.

Enllaç a les imatges per descarregar-les: https://photos.app.goo.gl/9eqhDVNWDQ8oSDbJ6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>