Activitat de plàstica: RETRAT AMB ALIMENTS SALUDABLES

Hola classe dels científics i de les científiques!

Com esteu? Espero que estigueu tot molt bé!!

Aquesta setmana us porto una proposta que ja hem treballat a classe: RETRAT AMB ALIMENTS SALUDABLES

Aprofitant que heu treballat el projecte de l’alimentació i encara el seguiu treballant, feu un retrat amb aliments saludables. Us enrecordeu de l’artista que vam treballar, Arcimboldo? Era un pintor que feia retrats i els representava amb flors, aliments… A classe vam fer-ne un amb retalls de revistes i fulletons de supermercats, però ara l’heu de dibuixar.

Per fer-ho, us haureu de fixar en la piràmide de l’alimentació, concretament en els esglaons de sota i, en especial, en el de les fruites i verdures; ja que, com bé sabeu, aquests aliments són molt saludables per la seva aportació en vitamines i minerals al nostre cos.

La idea és fer un retrat semblant al que vau fer, però ara toca dibuixar-lo.

Així doncs, primer dibuixa la forma del cap i del coll i després realitza el retrat amb dibuixos de les fruites, verdures, llegums, etc. que tu vulguis i escullis per fer la teva pròpia creació. Per exemple, per fer els ulls pots dibuixar dues taronges o per fer la boca pots fer un plàtan… També pots afegir detalls i complements al teu retrat (dents, arracades, pestanyes…). Quan el tinguis el pots pintar amb llapis de colors, si vols!

No t’oblidis de posar el teu nom i enviar la foto del teu retrat saludable i creatiu abans del dissabte dia 18/04 al següent correu: educacio.plastica@escolatibidabo.cat

Si teniu dubtes pregunteu-me!

Ànims i molts petons!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>