Llicència de Creative Commons INFORMACIÓ CURS 20-21   TWITTER      NOTÍCIES   

 

La publicació d’imatges de l’alumnat de l’escola correspon únicament a la pròpia escola. Per tant, és prohibida la difusió o manipulació en d’altres espais públics. Llei orgànica 1/1982 de 5 de maig sobre el dret a l’honor, a la pròpia intimitat i la pròpia imatge.

TERCER TRIMESTRE

BENVINGUDA AL TERCER TRIMESTRE

Tal com us vàrem comunicar, abans de Setmana Santa vam iniciar una fase de prova per treballar on line a partir de carpetes compartides per cada curs al DRIVE. Donat  que seguim en confinament i veient la resposta positiva i molt majoritària de les famílies continuarem fent servir aquest model de comunicació i intercanvi.

Us animem a que continueu participant

L’ Equip de mestres

PROPOSTA D’ACTIVITATS PEL CONFINAMENT

PROPOSTA D’ACTIVITATS. En breu tindreu més informacions respecte a les activitats proposades per les vostres filles i fills.

Departament d’ Educació. “El període comprès entre el 12 de març i el 13 d’abril no es considerarà, en cap cas, lectiu ni qualificable”.

Àlbum MIRALL DE PAU      Benestar emocional

Benvolgudes famílies, 

Us proposem un seguit de tasques que els/les vostres fills/es poden fer a casa aquests dies que l’escola és tancada. Donem per suposat que totes i tots participaran activa i responsablement en les tasques domèstiques i contribuiran amb la seva conducta a fer més fàcil la convivència durant el confinament. 

És important que els nens i nenes tinguin una rutina i sàpiguen que faran al llarg del dia. Us proposem que realitzeu amb ells i elles un horari per organitzar i establir les tasques. 

TANCAMENT EXCEPCIONAL DEL 13 AL 27 DE MARÇ

TANCAMENT EXCEPCIONAL DEL 13 AL 27 DE MARÇ

Benvolguda,

Benvolgut,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

L’Escola en 360º