RECEPTA DE QUART

El divendres de Castanyada els i les alumnes de 4t vem fer una recepta de  tardor.

 

REESE’S DE GALETA I CREMA DE CACAHUET, AMB MELMELADA DE GERDS I XOCOLATA!

INGREDIENTS

Galetas Maria

Crema de cacahuet

Melmelada de fruits del bosc

Una mica d’oli

Xocolata

MATERIAL

Un bol gran

Una collera gran

Una collera petita

Motlles de silicona de magdalenes

Vols petits

ELAVORACIÓ 

Primer tritura bé la galeta amb la cullera o amb un minipimer, quan ja el tinguis ben triturat afegeix la crema de cacahuet. Posa la masa que hem fet abans als motlles de silicona. Afegeix la melmelada. Fon la xocolata als vols petits i posa-la a sobre dels motlles. Psa-ho a refredar a la nevera 15 minuts. I llest!

 

Berta

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>