Acomiadem els alumnes de 6è amb un taller de cuina impartit per en David Sanglas i posterior degustació per a les mares i pares!
El taller ha format part del projecte Territori educador – Ens mengem les valls que hem portat a terme aquest curs escolar. ÀLBUM FOTOGRÀFIC
El menú degustació ha estat:
- Vaset de formatge amb germinats, pollastre, tomàquets cirerol i oli d’olives negres
- Raviolis de vedella
- Esferificacions de iogurt
EXQUISIT!!
RAVIOLIS
Necessiteu 200 g farina i 150 ml d’ou pasteuritzat
En un bol, feu un volcà amb la farina i l’ou al mig.
Amasseu-ho i plegueu-ho sobre si mateix.
Enfilmeu i deixeu a la nevera mitja hora.
Estireu amb el corró i farina.
Talleu en cercles la massa estirada.
Farciu amb carn. Tanqueu amb els dits i forquilla després.
Bulliu els raviolis i serviu-los amb salsa de bolets.
ESFERIFICACIONS DE IOGURT
Necessiteu iogur, alginat càlcic i aigua
Qui ens comenta aquest procediment?