TALLER DE CUINA I DEGUSTACIÓ

Acomiadem els alumnes de 6è amb un taller de cuina impartit per en David Sanglas i posterior degustació per a les mares i pares!

El taller ha format part del projecte Territori educador – Ens mengem les valls que hem portat a terme aquest curs escolar. ÀLBUM FOTOGRÀFIC

El menú degustació ha estat:

  • Vaset de formatge amb germinats, pollastre, tomàquets cirerol i oli d’olives negres
  • Raviolis de vedella
  • Esferificacions de iogurt

EXQUISIT!!

RAVIOLIS

Necessiteu 200 g farina i  150 ml d’ou pasteuritzat

En un bol, feu un volcà amb la farina i l’ou al mig.

Amasseu-ho i plegueu-ho sobre si mateix.

Enfilmeu i deixeu a la nevera mitja hora.

Estireu amb el corró i farina.

Talleu en cercles la massa estirada.

Farciu amb carn. Tanqueu amb els dits i forquilla després.

Bulliu els raviolis i serviu-los amb salsa de bolets.

 

ESFERIFICACIONS DE IOGURT

Necessiteu iogur, alginat càlcic i aigua

Qui ens comenta aquest procediment?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>