Visita Caprabo

El dia 24 de maig l’alumnat de CS vam fer una visita al supermercat Caprabo de Lleida. Aquesta visita complementava el projecte interdisciplinari sobre alimentació que hem fet aquest curs.

Durant la visita havíem de superar 4 reptes:

REPTE 1. Esmorzar saludable. Havíem de buscar pel supermercat alternatives a la llet amb lactosa, al pa amb gluten i al kiwi. Perquè havíem de preparar un esmorzar saludable pels uns amics amb al·lèrgies i intoleràncies…

REPTE 2. Nutri-score. Havíem de buscar el suc, el formatge, els cereals i la llet més saludable comparant els productes de cada secció amb l’ajuda de l’etiquetatge.

REPTE 3. Producte local. Havíem de buscar 4 productes de proximitat. Vam trobar la mel “mel de l’oest” d’Aitona, el préssec amb almívar “Fruits de Ponent” d’Alcarràs, el tomàquet triturat “Capell” de Bellvís i la melmelada “Fruita Blanch” de Lleida.

REPTE 4. Consumidor/a responsable. Havíem d’anar a la peixateria i buscar 3 productes que portessin els segells de qualitat.