Telenotícies – Projecte 4tA

L’alumnat de 4tA ha estat treballant durant aquests mesos en el projecte de la classe i us volen presentar el telenotícies, on surten algunes de les activitats que han fet com a exploradors i exploradores, les notícies, la publicitat…
Esperem que us agradi!
Telenotícies

Menú març

Bon dia,
Ja sabem que estem a finals de mes i no érem conscients que aquest cop no us havíem fet arribar el menú del mes de març fins que una família ens ho ha fet constar.
Disculpeu,

TENIM LOGO NOU!!!

Volem compartir amb tots i totes vosaltres que en el passat Consell Escolar del dia 25 de febrer vam aprovar canviar el logotip de l’escola.
Volem agrair a l’Elisabeth Vallès, mare de l’escola, el disseny que ha fet. Es tracta d’una modernització del logo que ja… Llegeix més»

Monuments del món (4tB)

Bon dia,
Ja fa uns dies que els nois i les noies de 4tB han estat fent un treball sobre diferents monuments del món. Els infants van cercar informació a casa, vam fer una tria d’aquesta informació i hem treballat entre altres aspectes: diferents característiques matemàtiques,… Llegeix més»

VÍDEO PORTES OBERTES

Volem compartir amb vosaltres un vídeo amb un petit recull dels espais de l’escola perquè el pugueu mirar des de casa i fer-vos una petita idea de com és l’Escola Sant Climent.
PORTES OBERTES
 
 
 

Els virus (3rC)

Els infants del grup de 3rC volen compartir amb vosaltres el vídeo que han realitzat on expliquen tot el que han après amb el projecte sobre “Els virus” que han estat treballant.
Els virus

Ja és hivern (Educació Infantil)

Ara que ens endinsem a les acaballes de l’hivern, totes les aules d’Educació Infantil us volen mostrar les activitats que han realitzat a partir del treball del conte Ja és hivern.
Aquestes propostes han servit per fomentar la interrelació entre grups i, tot i que no podien… Llegeix més»

Carnestoltes 2021

Aquest curs hem celebrat el Carnestoltes a nivell de cicle.
Hem volgut fer un recull de fotos de les diferents activitats que s’han fet, veureu que les propostes són molt diferents entre elles fins i tot quan celebraven el mateix fet!
Vídeo Carnestoltes

English projects (6èB)

A les sessions d’anglès de 6è hem treballat la cultura i el menjar de Jamaica.
Primer vam treballar a través d’una recepta vocabulari lligat amb aquest tema i posteriorment, per equips, han hagut d’escriure i explicar una recepta.
Aquí podeu veure els vídeos de les explicacions de… Llegeix més»

Delegats i delegades

Us volem compartir fotos de la darrera trobada que vam tenir amb els delegats i les delegades.
Des de principi de curs teníem clar que és una iniciativa que volem mantenir i per aquest motiu hem buscat la manera de continuar-la fent.
És cert que necessitem espais… Llegeix més»

Audició activa – proposta artística (P4B)

Els infants de P4B han realitzat una activitat artística a partir de la música de L’hivern de les Quatres estacions d’Antonio Vivaldi.
Es tracta d’una proposta d’audició activa. Aquestes activitats consisteixen en haver de fer alguna cosa mentre s’escolta una música, ja sigui pintant el que… Llegeix més»

Elaborem maquetes de l’espai (4tC)

Hola famílies,
Durant el primer trimestre, el grup de 4t C hem après molt sobre l’espai. Per acabar el projecte, hem fet 4 maquetes. Aprofitant que el grup de 2n B també ha treballat l’espai, els hem presentat les nostres maquetes fent una exposició oral.
Aquí teniu… Llegeix més»

Els tres porquets (P4A)

El grup de P4A vol compartir amb nosaltres una activitat que han fet relacionada amb el conte “Els tres porquets”.
En la presentació veureu una part de la proposta que transcorre en les sessions de psicomotricitat i una altra part que passa a l’aula i que… Llegeix més»