Taller de malbaratament alimentari a 6è

Aquest dilluns al matí, els alumnes i les alumnes de sisè han dut a terme el taller de malbaratament alimentari dins la campanya SUPERA’T! APROFITA-HO TOT a càrrec del Consell Comarcal de La Conca de Barberà.

Han realitzat dues receptes de cuina freda; per una banda, un hummus de cigrons i, per altra, una macedònia de fruites.

Aquesta campanya consisteix en prevenir els residus municipals i lluitar contra el malbaratament alimentari a la nostra comarca. Els objectius específics són:

  • Minimitzar els residus en origen
  • Explicar el malbaratament alimentari, i donar exemples de reaprofitament o reutilització de residus que es generen a la cuina per fer front al malbaratament alimentari
  • Familiaritzar els nens i nenes amb la cuina
  • Aprendre a reciclar tots els residus que es generen en l’acció de cuinar

La durada del taller ha estat d’una hora i tots els i les alumnes n’han pogut gaudir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>