Acte de Comiat dels alumnes de sisè de primària

Dilluns 21 de juny es va fer l’acte de comiat dels alumnes de 6è de primària de l’escola. Inicialment estava previst al pati de l’escola però per motius meteorològics es va fer a la sala del poble.

Els alumnes van ser els absoluts protagonistes i els van acompanyar les seves famílies i mestres de l’escola .L’acte es va obrir amb la benvinguda de la Direcció de l’escola. Després els alumnes de sisè van ballar un mix de cançons que havien estat seleccionades per ells mateixos.

En acabar, es van iniciar unes paraules escrites pels alumnes cap als diferents mestres que han tingut aquest curs. I els mestres també els van dirigir unes paraules significatives per a ells.

En finalitzar els discursos es va començar a repartir entre els alumnes un birret de graduació, una orla i un pen on hi havia un muntatge de fotos del seu pas per la primària.

Va resultar un acte emotiu i significatiu pels alumnes de sisè.

Felicitats nois i noies i molta sort en la nova etapa que al setembre iniciareu!!!

LA CAIXA DE GEOMETRIA

Aquestes últimes setmanes hem treballat la geometria: hem trobat diferents tipus de rectes i d’angles en el nostre nom, hem diferenciat entre figura geomètrica i cos geomètric, hem construït piràmides, cilindres…, hem calculat perímetres i àrees, hem diferenciat i classificat triangles, hem dibuixat figures al… Llegeix més»