L’Educació Física a segon. Juguem i aprenem. Curs 2014/2015.

L’Educació física contribueix en la formació de l’esquema corporal, la lateralitat, l’estructuració espai-temporal, l’equilibri i la coordinació general.

Comencem cada dia explicant a la rotllana què farem?.  Els mitjans són els diferents materials i els diferents espais. PATIS-PISTES-BOSQUET- MATALÀS-ESPATLLERA-PILOTA-STICK-PECES- …

Des de l’autonomia treballem la iniciativa en fer, davant dels conflictes cooperar, practiquem els hàbits de salut i higiene i acceptar la diversitat.

Des de la interacció amb els altres: cooperar, acompanyar, parlar per resoldre els conflictes i gaudir de l’activitat física.

Què treballem? Les Habilitats Motrius Bàsiques(saltar, còrrer, lliscar, enfilar-se, girar …). L’espai i el temps. L’expressió corporal (joc simbòlic i dramatització ). El joc (espontani i reglat): els populars, els sensorials, els col.lectius, els cooperatius.

Treballem per fer grup i establir vincles per gaudir junts de l’educació física.

Us deixem amb aquesta petita mostra d’imatges esperem que en gaudiu.

Bon estiu!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>