WHAT LANGUAGE DO YOU SPEAK IN?

Amb motiu de la celebració anual del Dia  Europeu de les Llengües (EDL European Day of Languages) el passat 26 de setembre, els alumnes de 6è s’han enregistrat entre ells en vídeos en llengua anglesa.

Abans però, han reflexionat sobre la gran riquesa lingüística que gaudim a l’escola: en una flor, cada pètal ha simbolitzat una llengua, les que parlen, les que en saben alguns mots i les que els agradaria aprendre.

I com ha florit aquest 6è! Ens hem assabentat que a les tres classes hi ha gent que pot enraonar, a part de castellà i català i una miqueta d’anglès, en gallec, euskera, portuguès, àrab, italià, urdú, panjabi, romanès, twi,  darija, caló…

I la d’interessos que tenen! Els encantaria aprendre francès, alemany, hawaià, xinès, japonès…. Que són només algunes de les més de 6.000 llengües que es parlen al nostre planeta.

Hem de valorar i cuidar tot aquest patrimoni lingüístic, perquè, com molt bé saben els nois i noies de 6è: “Parlant, la gent s’entén”.

Gaudiu dels vídeos!

   

vídeos 6è A                                     vídeos 6è B                                     vídeos 6è C

7 comentaris

  1. Heidi

    Heu fet un treball maquíssim!
    Felicitats! Felicidades! Congratulation! Félicitations! complimenti! pongezi! Поздравляю! Συγχαρητήρια! تهنئة
    مبارک ہو

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>