TROBADA DE DELEGATS: CARNAVAL PER EUROPA!

Aquest curs i per tercera vegada, ens hem trobat tots els delegats i les delegades de primària. En aquesta ocasió, a més a més, s’han incorporat els de les classes de primer i és que fins que no avança una mica el curs, no fan la tria dels seus representants. Així doncs, donem una benvinguda molt especial a: l’Aleix, la Berta, l’Adela i l’Ariadna, que ho han fet genial.

En aquesta ocasió, han tingut la difícil tasca de consensuar quines seran les desbaratades ordres de la setmana del carnaval. Haureu d’esperar, però, fins al dilluns dia 17 ja que serà el Rei Carnestoltes l’encarregat d’informar-nos de les mateixes. Ja sabeu que tots i totes estem obligats a complir-les perquè el Consell del Bull, format pels alumnes de sisè, seran els encarregats d’ajudar al rei, comprovant diàriament si les hem complert o no.

La gresca i la festa estan a punt de començar, prepareu-vos per gaudir d’aquesta celebració tan especial. Els delegats i les delegades ja han començat la disbauxa, com podeu veure.

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>