TRENCANT MURS!

Aquest migdia els alumnes de 5èA han actuat a l’espai Kursaal juntament amb les escoles El Turó i El Viver.

L’espectacle “Més enllà dels murs” és una iniciativa que neix des de la Regidoria d’Integració del nostre municipi, i que posen meravellosament en pràctica els professionals d’ART&COOP.

L’objectiu principal és trencar aquests murs invisibles que, sense consciència, moltes vegades construïm al nostre voltant, perpetuant estereotips i creant-ne de nous.

I bé que ho aconsegueixen! L’espectacle és ple de color, música i moviment. També hi ha un lloc molt important per als sentiments, per a l’empatia cap a l’altre i els seus problemes, per a la conjuració de les nostres pors i la formulació dels nostres desitjos.

Un cop més, com ja ho van fer els seus companys de 5èB, fa uns mesos, hem gaudit molt, tant les mestres com les famílies i uns convidats molt especials, els companys de 6èB, que enguany han vist el show des de la butaca i no pas a l’escenari com l’any passat.

Felicitats a tots per la feina feta!

 

 

 

 

 

4 Comments

  1. Luisa

    Una activitat molt engrescadora que ha tingut un final apoteòsic: tothom ballant el “chori chori”! Felicitats 5èA!

  2. Lucia O

    Ho vaig gaudir , va ser molt divertit i vam fer molts amics però el “Choni Choni´´ es el que mes m’ha agradat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>