TOTS PER UN CONSUM SOSTENIBLE I RESPONSABLE!

Habitualment pel Nadal, realitzem amb els alumnes de 6è un taller de Consum Sostenible a càrrec de Bioeduca.

Davant la voràgine de publicitat a la nostra societat, que ens incita a comprar i consumir sense parar-nos a reflexionar, fem una petita aturada per ajudar a replantejar-nos certs aspectes amb els nostres nens i nenes.

Ells i elles seran els adults del futur, per això és tan important despertar el seu sentit crític per fer-los ciutadans i ciutadanes més responsables i amb criteri. I més aquestes setmanes en que, malauradament, el medi ambient i la manera de gestionar els nostres recursos són notícia diària.

De la mà del Jordi Faus, hem pogut valorar si tot allò que està al mercat és igualment vàlid, si darrera de les marques sempre s’amaga un producte de més qualitat, o fins i tot, si estem fent perillar la sostenibilitat del nostre planeta.

La pesca incontrolada, els animals com a víctimes dels assajos clínics, la forma de cria dels ous que ingerim, els animals exòtics que ens encaparrem en domesticar…

Més que acabar amb totes les respostes, ho hem fet amb una pregunta: “Abans de comprar alguna cosa, pensa-hi, realment, la necessites?”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>