TALLER D’ANIMALS VIUS

El dimecres passat vam tenir uns convidats mooolt especials a les aules de 3r i de 5è: el Fantasma, la Reineta, la Michelangela o la Correfoc, per posar només un exemple, ens van visitar durant una estona.

Emocionats i emocionades els vam acaronar, observar, fotografiar…, i ho vam passar d’allò més bé, alhora que apreníem o repassaven, cada curs al seu nivell, moltes coses referents al regne animal, com ara:

Com respiren els amfibis? Què vol dir que un animal és de sang freda? Per a què serveix la llengua bífida de les serps? Quina és la única espècie del regne animal que té orelles? i moltes més.

Però els monitors, els “Jordis”, ens van ensenyar quelcom més important encara: el respecte i l’amor cap els animals: “Sempre és millor adoptar que no comprar”, “Tria mascotes amb les que puguis interactuar, que t’estimin i tu les estimis”, “Quan treus un animal salvatge del seu hàbitat, no només el poses en perill a ell, sinó compromets la vida dels seus possibles fills i nets! Digues no a comprar espècies exòtiques!”. Gràcies per aquesta classe tan especial!

Si voleu veure les fotos de 3r, cliqueu l’enllaç.

Si voleu veure les fotos de 5è, cliqueu l’enllaç.

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>