RESOLENT CONFLICTES A SISÈ

El dimecres passat, totes les noies i els nois de sisè vam tenir una visita molt especial. L’Anna i la Leti de Can Tauler ens van venir a presentar el Casal de Joves i a fer-nos un taller per aprendre a gestionar millor els conflictes.

Aquest any, a causa de la pandèmia i les mesures de seguretat, no hem pogut anar a fer la visita, per això han vingut a presentar-nos el que fan.

Va ser molt interessant i vam aprendre que si no fem bé les coses en un conflicte, podem perdre més que guanyar. Que el més interessant no és que guanyi un, que el millor de tot, és aconseguir mitjançant el diàleg, que guanyin els dos. I que sempre hem d’expressar el que sentim i el que necessitem per ajudar als altres a entendre’ns millor.

També ens van explicar que a partir dels 12 anys ja podem anar a Cant Tauler que està al final del carrer Major i que és una casa preciosa on trobarem: espais de trobada, sales per fer diferents coses, ballar, fer música, un rocòdrom i molta gent amb ganes d’ajudar-nos a fer realitat els nostres projectes o simplement explicar-nos o ajudar-nos a fer els deures .

 

Va ser genial !! Cliqueu  a  la  foto  i  les  veureu totes! 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>