Representants Certamen de lectura en Veu Alta

Aquest migdia, i després de mesos d’assaig, hem seleccionat a l’alumne que representarà a l’escola a la “XIV edició del Certamen de lectura en Veu Alta”. El jurat, format per mestres, pares i serveis educatius  -a qui agraïm novament la seva col.laboració-, ha tingut una tasca ben difícil, ja que els 10 finalistes ho han fet realment bé. Tots deu han arribat a aquesta fase essent triats pels seus mateixos companys. Tot el treball previ ens demostra que els alumnes aconsegueixen desenvolupar un sentit crític d’allò més rigorós. Així doncs, els felicitem a tots i a totes i molt especialment a les representants definitives: Iraia Vives, Alba León i Laura Alcaraz.

12 comentaris

  1. admin Autor de l'article

   No, no han canviat les bases del concurs. Continua sent un el representant i els altres dos assisteixen en qualitat de reserva. En aquest cas, la Iraia serà la representant i l’Alba León i la Laura Alcaraz, seran les semifinalistes -o reserves-. Gràcies pel teu interès.

 1. Pau Monfort Moreno

  Felicitats Iraia. El potencial que tens per llegir és increible. També felicito a les reserves que també poden ser dignes repesentats de la nostra escola.

  Pau Monfort

 2. Gemma

  Moltes felicitats a la finalista i les dues semifinalistes!!
  També vull felicitar a la resta de participants pel seu esforç i implicació, i als membres del jurat! M’hagués estat difícil decidir-me només per un/a guanyador/a…
  Una abraçada grans lectors!! 😉

 3. Laura

  Gracies Pau, s’agraeix tindre a la clase companys com tu, que encara que no han sortit escullits ens felicita amb tota l’alegria del mon.
  Va ser una experiencia emocinal i interesant. No duptaria en tornar-lo a repetir.
  La veritat estic molt contenta, gracies pares que han vingut de jurant i al jurat. Bona sort Iraia! I felicitats a la resta de finalistes.
  Laura Alcaraz Franco 6è A.

 4. Elena i Laia

  Moltisimes felicitats Iraia!!!! Has estat espectacular. Creiem que ets una representant de 10! Confiem plenament en que igualment que guanyem o perdem, ho faras el millor possible. Estem convençudes!
  Tambe felicitats a les dues reserves, Alba i Laura!

 5. Iraia

  Be, estic molt contenta d’haber sigut guanyadora del CLV ALTA . Crec que en aquesta prova tots som guanyadors d’haber arribat fins aqui per aixo fui felicitar als que no an pasat i a les reserves. Gracies per donarme una oportunitat 💙

 6. Luisa

  Moltes felicitats Iraia, Alba i Laia! També per a la resta de finalistes. Heu llegit molt bé i el jurat ho ha tingut molt difícil per triar representant (i us ho dic jo que en formava part).
  Teniu un bon nivell i, el que és més important, il·lusió i ganes de millorar cada dia. Continueu així. Vosaltres sou la raó i el motor de la nostra feina.

 7. Sonia

  Ben segur que tots són uns grans lectors i unes grans lectores i haurà estat dificilíssim haver triat representant! Enhorabona tant als participants, com als finalistes, les reserves i, sobretot, a la representant! Ben segur que ho farà molt bé. Moltíssima sort!

 8. Helena Ortega

  Moltissimes felicitatas Iraia!! Sense duptar o vas fer genial, ets una representant de 10! Tambe felicito a tots els participants que han estat dia tras dia preparanto perque els i surtis genial. Sbretot vull felicitar a la Laura i a l’Alba que tambe un va fer genial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>