Quarts de Final CLValta 2018

Aquest matí, i després de més de quatre mesos de lectures assajades, hem participat al XIV Certamen dels Quarts de Final de lectura en Veu alta. En aquesta edició ha estat la Iraia Vives l’encarregada de representar a l’escola en la categoria de Grumets Verds, reservada als alumnes del cicle superior de primària. Hem de felicitar-la per la seva representació. Ha fet una lectura sensacional; expressiva, serena, amb projecció i seguretat. També agraïm a l’Alba León i a la Laura Alcaraz el seu suport i, com no, als familiars que ens han acompanyat.

5 comentaris

 1. Laura ALcaraz Franco

  Ha sigut una experiencia inolbidable, gracies als meus companys i al jurat de l’escola he pogut viure aquesta experiencia conjunt amb les meves companyes Alba Leon i Iraia Vives. L’Iraia ho ha fet d’allo mes be i l’Alba i jo li em donat molt reforç. Hi hian molts nervis pero una vegada passat es una experiencia que s’et queda grabada per sempre. Tambe em pogut fer activitats entre totes per assajar, no em passat de fase per tot i aixi l’Iraia per a mi sempre sera la campiona perque ho ha fet genial. Gracies a les families que han vingut per acompanyar-nos en aixo i com no a la Vanesa que ha sigut la que ens ha ajudat a aconseguiro amb els seus anims. Gracies.

 2. Heidi

  Moltes felicitats a les tres, especialmente a la Iraia, que és qui finalment ha representat a l’escola. Estic convençuda que el nivell lector de tots i totes les alumnes de sisè ha millorat moltíssim amb aquesta activitat continuada al llarg d’aquests mesos. Gràcies mestres, per guiar a tots els alumnes i felicitats a tots els nois i noies de sisè per la feina feta !

  1. Iraia

   Gracies per donarme aquesta oportunitat, en aquest cas no he pogut pasar de fase pero he dusfrutat molt i vanesa amb tu fas que tot sigui mes fácil. Mil gracies per sempre donarme oportunitats 🖤 una experiencia que no te preu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>