PROVES CANGUR 2020

Aquest curs, els organitzadors de les proves cangur també han aconseguit reinventar-se en un format virtual. El Reixac hem tornat a participar com ja és tradició a l’escola i, novament, us hem de compartir el goig que fa tenir alumnes mencionats per les elevades qualificacions. És el reconeixement a la gran tasca que hi ha darrera i, evidentment, al gran enginy de molts dels nostres alumnes.

En aquesta ocasió, 4 alumnes de 5è han aconseguit la màxima puntuació, i 3 alumnes de 6è. Núria, Miguel, Nahia, Álvaro, María C., Paula i Mario: enhorabona!

Moltes gràcies a tots i a totes per participar i especialment als premiats i premiades. Us deixem aquí una de les preguntes de la màxima complexitat corresponent a sisè. Què en penseu? Difícil, oi?

 

4 comentaris

  1. Heidi

    Felicitats a tots i a totes les alumnes que heu participat en la prova Cangur. Ens ha fet molta il·lusió veure que tot i virtualment heu volgut fer-la!
    Tots i totes heu fet un gran esforç.
    Felicitats, guanyadors i guanyadores de cada classe!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>