OUR TREES.

Sabíeu que al pati de l’escola hi ha més de 30 arbres de 19 espècies diferents?

Doncs sí, i alguns d’aquest exemplars són joves,com les moreres de parvulari o les pereres de Callery del costat de la biblioteca, ja que han estat substituïts quan s’han fet massa grans, han patit les conseqüències d’alguna tempesta o bé han agafat alguna malaltia. Però d’altres, com el roure, l’olivera, el cirerer d’arboç del pati de menjador o les altes catalpes del costat del pavelló, són exemplars magnífics.

Els alumnes de 6è, a l’assignatura de Project, que és com anomenem la sessió setmanal que dediquem a medi en llengua anglesa, estan aprenent a catalogar-los mitjançant informació encriptada a Q-Rs. Un cop fet aquest primer treball de catalogació i reconeixement, cada grup ha triat un arbre, al que “apadrinarà” i farà el seguiment al llarg de les estacions d’aquest curs escolar, començant per la tardor:

Canvien? Com ho fan? Perden les fulles? Tenen flors? I fruits?

El resultat de les seves investigacions, dibuixos, fotos, etc. esperem recollir-lo al final de curs, quan ells mateixos encriptin la seva valuosa recerca a un Q-R definitiu que ens aporti informació permanent sobre aquests arbres.

Mentrestant estem redescobrint els nostres arbres i aprenent a estimar-los una mica més. I és que, què seria del nostre pati sense ells?

3 comentaris

  1. admin

    Moltes felicitats per aquesta proposta, Isabel!
    Què a prop i malauradament, que desconeguda és la nostra natura. Gràcies per aproximar-nos una mica més als nostres arbres. Molts ànims als exploradors. Estem expectants per conèixer els seus descobriments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>