NO DEIXEU DE JUGAR MAI!

Avui ha estat una jornada molt especial per al Reixac i és que, novament, ens toca acomiadar a una mestra de l’escola per jubilació. En aquesta ocasió, es tracta de la Núria March. Ja fa més de 30 anys que la Núria es dedica a la docència i al Reixac hem tingut la gran sort de gaudir-la durant els seus darrers 18 anys de carrera professional. Per ella han passat tots els alumnes de l’escola i a tots i a totes, els ha convidat a; jugar, a enfrontar-se a nous reptes, a arriscar, a divertir-se… Ha esdevingut tot un referent per a l’educació física del centre i, com a especialista en psicomotricitat, ens deixa un llegat lloable de saviesa i d’experiències que intentarem perllongar a l’escola.

No deixeu de jugar mai, tot i que us feu grans i creixeu molt. És una de les millors maneres d’aprendre i d’enriquir-nos“, ha estat una de les recomanacions més emotives que ha dedicat als alumnes en un acte de comiat conjunt que hem celebrat al pati. Avui, ha estat ella qui ha hagut de llençar la paret, que és la manera com acostumem a iniciar les sessions de psicomotricitat. Durant tots aquests anys de dedicació, ella ha construït unes 6.000 parets i ha animat als alumnes a enderrocar-les per, tot just després, tornar a reinventar-les a través del joc. A partir d’ara, serà ella qui haurà de reinventar-se en aquesta nova etapa que inicia. Sabem que, amb el seu esperit entusiasta ho aconseguirà, segur! I és que no tothom pot acomiadar-se sentint-se: FELIÇ, ACOMPANYADA i ESTIMADA! Res que no hagis llaurat prèviament. Gràcies per tant, Núria! No ens oblidis, nosaltres tampoc ho farem.

7 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>