MONTCADA I L’AIGUA

El passat dijous els nens i nenes de 5è van realitzar una visita guiada a la Depuradora de Montcada i la Casa de les Aigües en un intens taller de més de 3 hores ofertat per l’ajuntament i l’ Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)  .

Els objectius d’aquesta visita eren diversos: des dels ambientals, com valorar l’aigua del curs del riu com a font de recursos diversos  (abastiment, energia, etc) i conscienciar-nos de la importància de gaudir d’aigua neta quan obrim l’aixeta. A d’altres històrics, com els canvis que suposà la “revolució de l’aigua” dins del context general de la Revolució Industrial (canvis tecnològics, però també ideològics i socials) o donar a conèixer el modernisme de fora de la ciutat de Barcelona.
Ens ha permès també observar i analitzar el patrimoni cultural i natural que tenim a la nostra ciutat, i fomentar el respecte cap a un bé tan preuat, l’aigua, que donem per garantit. Finalment, hem pogut enllaçar tot el que hem aprés amb el tema Water in Nature treballat des de l’àrea de llengua anglesa i medi.

Un dia rodó! Cliqueu la foto per a veure la resta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>