MANUALITATS AMB MATERIALS RECICLATS

Els nens i nenes de cicle mitjà, han aprofitat aquests dies de confinament per a fer activitats de tota mena. S’han engrescat molt en totes les propostes que els hi hem anat entregant setmana rere setmana. Ens va agradar aquesta, especialment, perquè estava dins del projecte “Un respir per al planeta”, on durant dues setmanes, van estar treballant les conseqüències (sobretot les positives) del coronavirus. Consistia en fer una manualitat en forma d’animal, a partir de materials reciclats.

La veritat és que la capacitat de creació i la creativitat que tenen els nostres infants no té límits. Si cliqueu al collage, veureu un petit muntatge de totes les creacions que vam rebre.

8 comentaris

  1. Esther

    Cicle Mitjà!! Aquí queden les vostres meravelloses produccions artístiques…. Felicitats a tots i totes per la vostra feina en aquesta etapa de confinament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>