LA MÀGIA ARRIBA AL CICLE MITJÀ

El dijous 22, durant la setmana cultural, els nens i les nenes de cicle mitjà vam gaudir d’un espectacle de màgia de la mà del mag Raül. L’espectacle va ser molt variat, fent diferents trucs de màgia amb la participació dels alumnes i, fins i tot, d’algun mestre! També ens va ensenyar algun truc de màgia per a fer a casa. La veritat és que, tot i les mascaretes, ens va deixar a tots i a totes amb la boca ben oberta.

Si cliqueu sobre la imatge, veureu un tastet dels millors moments (Val a dir que falta un dels grups de 4t que van estar confinats i que gaudiran d’aquest espectacle més endavant, així que no patiu!)

1 comentari

  1. Esther

    Ja es veu que vau gaudir. El nostre grup esperem amb ganes i entusiasme fins a finals de maig la propera actuació si no hi ha cap incidència. De totes maneres vam poder “celebrar telemàticament” la Diada de Sant Jordi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>