FINS AVIAT, PROMOCIÓ DEL TRIPLICAT!

Ja quan vàreu començar en aquesta escola ara fa ni més ni més que 9 anys, us iniciàveu com una promoció singular i és que al Reixac no recordàvem haver tingut grups triplicats mai. Per primera vegada un nivell havia d’incorporar la lletra C a la seva nomenclatura. I no us imagineu els mals de cap que ens va ocasionar haver de redistribuir les aules per acollir a aquest “bolet”, com hem anomenat sempre afectuosament al grup “excedent”. De seguida, però, les alegries de tenir-vos a l’escola van fer que aquells mals de caps esdevinguessin anecdòtics.

El comiat, no ha estat menys singular i en aquesta ocasió, qui ens ho havia de dir, un virus, s’ha encarregat de fer deslluir una mica aquesta celebració. Malgrat i que aquests darrers mesos hem hagut de mantenir el contacte a través de les tecnologies, el vincle no ha fet més que enfortir-se i ara sabem que, gràcies, precisament a la oportunitat que això ens ha brindat; la distància, no sempre fa l’oblit.

Els vostres companys i companyes, amb ajuda dels familiars, us han dedicat unes paraules per fer d’aquest dia, una jornada inoblidable. Des de P3, fins a 5è, tots els alumnes del Reixac us envien els millors desitjos de cara al futur. Segurament, la incertesa del que ha de venir us té una mica amoïnats i és absolutament normal i, fins i tot, recomanable. Sabem però, perquè ens ho heu demostrat al llarg d’aquest temps, que us en sortireu molt bé. Cada etapa de la vida suposa un nou repte i esteu preparats i preparades per assumir-ne aquest de nou. Com diu la cançó: “busca dónde guardar los miedos, echa ‘pa un lao’ los malos tiempos, lo que pasó ya se pasó, ahora viene lo bueno”.

MOLTA SORT I, JA HO SABEU, FINS AVIAT! El Reixac sempre serà casa vostra.

7 comentaris

  1. Vanesa Prados

    Em reitero però, també us desitjo moltíssima sort en la nova etapa que inicieu. Tan de bo s’acompleixin tots els vostres somnis. Mai us oblidarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>