EXPOSICIÓ DE PANELLETS I ALTRES DELÍCIES

I com si de pastissers i forners ben experimentats es tractés, avui al Reixac hem pogut gaudir d’un veritable espectacle plàstic i culinari. Fruits que agafen vida, tubercles que es transformen, panellets amb formes ben curioses i diferents, també galetes d’allò més terrorífiques, magdalenes horripilants, unes carbasses fantàstiques i fins i tot, algun fantasma amagat… Tot això, encapçalat per un arbre que donava la benvinguda al vestíbul i que, tot i ser tardor, llueix unes fulles ben acolorides vestit amb les fotos de tots els alumnes de l’escola. Més de 470 infants que continuen escrivint la història del centre, 40 anys després… L’olor i l’espectacle visual ens ha fet delir a tots els visitants així que esperem que gaudiu molt tastant aquestes delícies típiques.

4 comentaris

  1. Sònia Cortiella

    Tot i la pluja, vam poder celebrar la major part dels actes programats. La varietat de la mostra reflexa la creativitat dels nens i les nenes i, també, de les mestres! La decoració molt original, l’exposició sensacional, el concurs de carbasses tot un repte que deixa entreveure la genialitat dels nostres infants i moltíssimes les gràcies als pares i mares castanyers/es que, malgrat la pluja, van coure les castanyes per a tots els alumnes i mestres de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>