EXPERIMENT: FLOR FANERÒGAMA A TRAVÉS DEL MICROSCOPI

Avui, i després d’estudiar detingudament la reproducció dels ésser vius, ens hem endinsat en el meravellós món de les plantes que es reprodueixen de manera sexual. Hem disseccionat flors fanerògames i hem pogut observar a través del microscopi: els estams, les anteres, el pistil i el que més ens ha sorprès; el pol.len i els ovaris. Les cares d’emoció i sorpresa dels alumnes, ho diuen tot.  Conèixer la natura és la millor garantia per estimar-la i respectar-la. Cliqueu a sobre de la imatge i podreu veure el recull sencer.

4 comentaris

  1. Elena Granados 5èA

    Ha estat una experiencia molt interesant. Al principi em pensava que no era per tant, pero quan vaig començar a veure-ho tot em vaig quedar pero que molt alucinada. Ha estat molt guai fer aquest experiment a classe amb els microscopis.

  2. Luisa

    Sovint creiem que el que no es veu a simple vista no existeix. Les fotos ens mostren unes imatges de les flors molt suggerents. Bona feina “petits” investigadors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>