ESPAI JOVE CAN TAULER

Sembla que després de conèixer espais com el de Can Tauler, el neguit que suposa canviar d’etapa es va fent molt més digerible per als alumnes de sisè. Com ja fem des de fa uns anys, aprofitem aquestes darreres setmanes a la primària, per donar-los a conèixer l’espai adreçat al jovent del municipi. Molt més enllà de les instal.lacions i de la gran quantitat d’activitats i propostes que s’ofereixen, Can Tauler els anima a tenir una participació activa i compromesa en el poble. Al cap i a la fi, ells seran els futurs adults de Montcada i no se’ns acudeix millor manera per iniciar-los. Ha estat un plaer, equip!

6 Comments

 1. Sonia

  Què bé! Està molt bé que disposin d’un espai que respongui a les seves necessitats! Esperem i desitgem que en facin un bon ús en un futur no gaire llunyà.

 2. Irina S 6eB

  M’ha agradat fer aquesta sortida perquè m’ha ensenyat que tenim un espai on joves podem fer el que volguem i que desconnectem dels aparells electrònics per una estona. Em va agradar molt!

 3. Carla Romero 6B

  Una experriència inoblidable per repetir, gràcies als monitors hem après a respectar i fer grafitis. El grafiti va quedar xulíssim. 🙂

 4. Pau Monfort Moreno

  molt divertit,la vertiat es que m’ho he pasat molt be a Can Tauler ique he fet activitats maquissimes gracies
  Pau Monfort

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>