ENTREGA DE PREMIS DE LES PROVES CANGUR

Els i les alumnes de Cicle Superior van participar el passat 21 de març en el prestigiós concurs matemàtic Proves Cangur.

La participació total a 5è i 6è ha estat, respectivament, de  15.737 i  15.767 alumnes.

Ja s’han publicat les puntuacions definitives i la relació d’alumnes premiats i/o amb distinció. L’organització atorga  el 1r premi  als alumnes que tenen arribat a la puntuació màxima,  120 punts, i  Premi de Categoria B els alumnes que han aconseguit 116,25 punts.

A cada nivell es donen  també  “Mencions honorífiques”  als alumnes que han quedat posicionats dins l’1% de les millors puntuacions. Aquests, rebran més endavant, un diploma de menció honorífica i un petit obsequi per part de l’organització de les Proves Cangur.

És un honor informar-vos que dos alumnes de l’escola han rebut aquesta menció honorífica. De seguida que rebem el diploma i l’obsequi us ho farem arribar! Felicitats a tots dos!

Mario León Vega (Escola Reixac, Montcada i Reixac), amb 113,75 punts

Leire Perianes Cillero (Escola Reixac, Montcada i Reixac), amb 108,75 punts.

L’Escola Reixac volem premiar, independentment dels premis de l’organització, a l’alumne de cada classe que ha obtingut la millor puntuació.

Els premiats són:

5è A: Meritxell Argelés San Juan 85.0
5è B: Abdel el Farrad 72.5
5è C: Mario León Vega 113.75
6è A: Leire Perianes Cillero 108.75
6è B: Nacho Moya Pérez 96.25

I novament, felicitats a tots vosaltres, nois i noies de Cicle Superior, per la feina feta, pel vostre esforç i la vostra participació!

Fins la propera edició de les Proves Cangur!

 

5 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>