ENGEGUEM ELS ESPAIS D’APRENENTATGE!

Aquesta setmana hem inaugurat els ESPAIS D’APRENENTATGE a infantil.

Els espais d’aprenentatge ens permeten organitzar entorns d’aprenentatge que recullen els aspectes bàsics de les àrees del currículum d’infantil.

Es treballa en grups heterogenis, on conviuen tots els alumnes del mateix cicle (P3, P4 i P5) i aquesta diversitat és un estímul per a tot l’alumnat. Hem creat cinc espais (Espai d’Art; Espai de Natura; Espai de Construccions; Espai de Jocs i Espai de Llum) amb material i propostes molt diverses, que estimulen els processos individuals i ens permeten respectar els diferents interessos i ritmes de cada infant.

Les mestres estimulen a través del material, el modelatge i la pregunta, però és l’alumnat qui és el protagonista del seu propi procés d’aprenentatge.

Mica en mica us anirem presentant cadascun dels Espais d’Aprenentatge de l’escola i així coneixereu una miqueta més la nostra manera de treballar.

Esperem que us agradi!

Si cliqueu a la foto, podreu veure algunes imatges dels diferents Espais d’Aprenentatge.

7 comentaris

  1. Vanesa

    Moltes felicitats, Educació Infantil! Sens dubte, un motor de canvi i renovació per a tota l’escola. Gràcies per aquest impuls des dels principals fonaments. Us seguirem amb molt d’interès.

  2. Heidi

    Una nova iniciativa que segur donarà un fruits molt interessants. Us felicitem per iniciar aquest nou repte! Vaig veure als alumnes molt motivats en els espais d’aprenentatge.

  3. Sarabel

    Que bé!!! En sembla una iniciativa fantàstica i segur que els nostres nens i nenes gaudiran molt i estimularà el seu aprenentatge des de la motivació més intrínseca… Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>