ELS NENS I LES NENES DE 4T HEM ANAT A LA MUNTANYA DE SAL DE CARDONA

Després d’haver estudiat a medi les capes del sòl, la transformació del sòl per part dels humans amb la creació de mines i jaciments, i l’estudi dels minerals, hem anat d’excursió a la muntanya de sal de Cardona.

Allà, acompanyats per les mestres i els monitors, hem entrat dins la mina, degudament protegits amb els nostres cascs, i hem recorregut algunes de les galeries, a una profunditat de 83 metres! També hem pogut tastar la sal de les parets i, algun/a més atrevit/da ha provat alguna que altra gota que queia del sostre. Ens han explicat moltes coses de la mina i de la dura vida del miner.

Després hem anat a veure l’exposició d’articles fets amb sal i al museu on s’hi conserva la maquinària que es feia servir en aquella època. També hem pogut veure l’estructura d’un dels ascensors, la Maria Teresa.

Ha estat un dia molt interessant, divertit i enriquidor.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>