ELS CONTES D’EN SERGI 2019

El passat divendres 12 d’abril va tenir lloc a l’Auditori Municipal l’entrega de premis “Els Contes d’en Sergi”.

En aquesta ocasió, l’Abril Rodríguez, el Killian García i l’Albert Pi van ser tres dels 10 guardonats del concurs d’enguany, amb els títols “La taula i la cadira màgiques”, “El tauró petit” i “El nen de la lluna”, respectivament.

L’acte va ser especialment emotiu donat que el concurs s’acomiada després de 20 edicions. De tots és conegut que l’entitat Grup Juvenil La Ballesta ha organitzat durant aquests darrers vint anys aquest concurs, per recordar en Sergio Gómez, un jove montcadenc molt estimat,  que va morir als 25 anys d’edat. Durant tots aquest anys, milers de nois i noies han omplert els fulls d’escrits, narracions, històries… deixant volar la seva imaginació.

També en aquest acte es van fer entrega dels millors contes de la darrera dècada (2010-2019), on vam obtenir premi també les exalumnes Marta Utrera i Laura Armas. La Laia Pérez Fau, alumna de 5èC, ha estat la premiada també en aquest recull dels millors contes de la dècada.

Finalment, el cel es va omplir dels globus que van enlairar tots els assistents.

Felicitats, guanyadors! Felicitats, nois i noies del Reixac, que heu participat! I felicitats, Grup Juvenil La Ballesta, per aconseguir aquesta gran fita!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>