DONACIÓ DE MATERIAL CONTRA EL CORONAVIRUS

Aquest matí l’Escola Reixac, a través de la Montse Leon, s’ha afegit a les nombroses mostres de solidaritat que experiències com la que ens està fent viure la crisis sanitària del coronavirus sorgeixen de manera gairebé espontània. Ha portat a la seu de la Policia Local tot el material sanitari que teníem a l’escola, a disposició dels infants en l’espai del joc simbòlic. Al voltant d’una trentena de bates sanitàries, gel, una capsa de mascaretes i també guants. Malgrat i ser un nombre molt reduït pensem que pot alleugerir una mica la gran mancança actual als nostres centres de salut. Moltes gràcies a la Montse per sortir de casa amb aquesta solidària finalitat i a la policia local per la seva afectuosa acollida. Tot anirà bé, segur!

 

9 comentaris

  1. Heidi

    Què important fer gestos per col.laborar entre tots nosaltres en aquests moments tan durs… L’aportació és mínima per les dimensions de la situació, però és un orgull haver-ho pogut fer! Gràcies Montse per gestionar la recollida i l’entrega del material!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>