DANSES DE LA CASTANYADA

I si ja us avancem aquesta setmana la gran transformació que ha patit l’escola amb la decoració de la tardor, us podeu imaginar el que ha suposat la jornada d’avui, amb la celebració de les emblemàtiques danses. En un format diferent, reduït i parcel·lat però, tot i així, mantenint el seu caràcter alegre i festiu. Dirigits novament per l’Alba Sospedra, la mestra de música, hem aconseguit reinventar-nos i mantenir certs clàssics, amb novetats donades les mesures imperants. Moltes gràcies Alba per tornar a sorprendre’ns i aconseguir que la màgia de la música dilueixi qualsevol limitació!

Si cliqueu a sobre dels noms de les danses, veureu els vídeos. Si ho feu a la fotografia, podreu gaudir del recull fotogràfic.

Una menció molt especial per al grup de 3rA que, malauradament, ha hagut de viure aquesta celebració des de casa. Ens consta però, que també heu fet el ball compartit a través del meet així que felicitats per reinventar-vos!

DANSES:

GRUP PETITS: P3 “EL BALL DE LA CASTANYA”, P4 “LA CHICKI CASTANYERA” I P5 “LA CASTANYERA ROCKERA”

GRUP MITJANS: 1r “LA RUMBA DE LES CASTANYES”, 2n “EL PATATUF” I 3r “L’INDIOT”

GRUP GRANS: 4t “LA SOLIPANTA”, 5è “EL VIROLET2 ( BALL DE BASTONS) I 6è “BALL DE CINTES”

6 comentaris

  1. Vanesa Prados

    Ha estat una celebració especialment emotiva, malgrat i el canvi de format i l’absència de les famílies. El vostre esforç i el gran treball que hi ha darrera es pot veure a les gravacions. Felicitats!

  2. Heidi

    Què bé ho heu fet tots i totes! Gràcies Alba, ara més que mai, per haver fet possible la festa de la dansa en aquesta nova realitat. Pares, mares, avis i àvies, ex alumnes… us hem trobat a faltar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>