CONTES SORPRESA CURS 17-18

Aquest curs, les escoles públiques de Montcada hem tornat a portar a terme l’activitat dels contes sorpresa. Una iniciativa que, com ja sabeu, té com a objectiu promoure la creativitat i la cooperació fent ús de les noves tecnologies. Cada classe ha escrit una història a partir de les pistes o indicacions que han establert els infants d’una altra escola. També hem fet les il·lustracions dels contes i la presentació de la classe en vídeo, que s’ha compartit a Internet perquè tots els centres el puguessin veure. Enguany, Montcada Ràdio ha tornat a col·laborar amb la gravació dels contes, que s’emetran durant aquesta setmana a la sintonia del 104.6 de la FM, en els horaris que us indiquem. També els podreu escoltar a www.montcadaradio.com.

Si, a més a més, voleu veure el web a on es recull la gran feina que han fet els infants del municipi, podeu premer a la fotografia.

3 Comments

  1. Vanesa

    Escriptura i lectura van de la mà i amb els contes sorpresa ho heu tornat a demostrar. Moltes felicitats grups!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>