CONSELLERS I CONSELLERES MUNICIPALS 18-19

Un curs més, els infants de Montcada que es van fent grans, comencen a participar de la vida política del Municipi. Avui, els infants de cinquè han escollit democràticament qui seran els representats de l’escola al “Consell d’Infants de Montcada i Reixac“. Com sabeu, aquest és un òrgan consultiu i pretén apropar la veu dels infants als nostres representants polítics. Tal i com ens ha dit l’Israel, dinamitzador de la trobada: “La visió dels infants és única i, sovint, els adults ja hem perdut la vostra interessant perspectiva“. En els darrers cursos s’han abordat temes tan interessants com la remodelació del Parc de l’Ambulatori, o l’estalvi energètic… Aquest curs, als nostres representants de sisè, que seran el Lucas Zapata i el Borja Moya, s’afegiran: la María Martín, la Soukaina Asakkach i la Sofía D’Andria, com a representants de cinquè. Us donem les gràcies a tots i a totes i us encoratgem a que participeu activament al vostre Consell.

6 Comments

  1. Sònia Cortiella

    Enhorabona nois i noies! Segur que ho fareu súper bé i sereu uns grans representants de l’escola! Serà una experiència increïble! MOLTA SORT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>