CONCURS DE FOTOGRAFIA SETMANA CULTURAL

Des de ja fa unes setmanes a l’escola hem estat rebent les increïbles i genials creacions que molts de vosaltres ens heu proposat per al concurs de fotografia. El vostre enginy ens ha sorprès, una vegada més, i us donem les gràcies a tots els participants. Heu recreat escenes icòniques, amb una imaginació extraordinària. L’Audaç “Agent 007“, els seductors protagonistes de “Petit Woman“, l’incansable “Rocky“, l’aventurera Dorothy del “Màgic d’Oz“, la terrible Regan de “l’Exorcista” i així, fins a 35 propostes realment fantàstiques. 

El jurat, format pel cicle organitzador i presidit per la Sílvia Alquézar, mare de l’escola i periodista i fotògrafa de formació, han tingut el difícil encàrrec de premiar a les millors fotografies. Per fer-ho i donada l’elevada participació, s’han vist obligades a considerar dues categories: a la millor Fotografia Natural i al millor Photomuntatge. Així, les premiades han estat, “Psicosis“, en la categoria Natural, de la Maria Poyato i “ET” en Photomuntatge, de la Itziar Rial.

Moltíssimes gràcies a tothom. El vostre seguiment, ha estat digne d’un “Premi Gaudí”! Si voleu veure totes les fotografies, cliqueu a la imatge.

1 Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>