CADA GOTA COMPTA!

22nd MARCH: WORLD WATER DAY

El 22 de març és el Dia Mundial de l’Aigua, data declarada per l’Assemblea General de les Nacions Unides des del 1993.

L’aigua és un bé públic i universal i també molt escàs, que hem de valorar, mantenir i conservar entre tots i totes.

A més, el canvi climàtic, que ja es deixa notar al nostre entorn, ens situa davant de nous reptes i hem de  sumar esforços per a ser més estalviadors, autosuficients i respectuosos amb la natura.

Els nois i noies de 5è  han estat treballant a anglès Water in Nature. Durant unes setmanes han repassat en llengua anglesa el cicle de l’aigua, han realitzat experiments per tal de comprovar les seves propietats (adhesió i cohesió), què vol dir H2O, com es condensa i s’evapora l’aigua, o com transpiren les plantes, tornant aigua a la natura. També han calculat el seu pes en aigua i els litres que en fan servir un dia qualsevol a casa. Han comentat vídeos que els han tocat molt… I és que encara hi ha al món més de 500 milions de persones sense accés a l’aigua potable o lavabos!

És per això que, com a activitat final i coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, han volgut aportar el seu granet de sorra,  i us han deixat uns quants consells per a seguir a casa i aquí, a l’escola. I també, per què no, per a aplicar com a filosofia de vida.

I és que cada gota d’aigua compta!

Si vols veure bé els treballs dels companys i companyes clica la foto.

1 comentari

  1. Vanesa Prados

    Què important començar a generar consciència ja des de ben joves. La sostenibilitat del planeta està a les nostres mans, així que ja cal que comencem a conscienciar-nos! Gràcies Isa, per aquesta proposta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>