BOMBOLLES. MÉS ENLLÀ DELS MURS

Aquest curs, el projecte Més enllà dels Murs ha sofert una metamorfosis absoluta i és que, degut a la pandèmia, el format habitual de representació teatral, ha acabat esdevenint en una sèrie-documental, com ja us avançàvem en articles anteriors.

Els alumnes de sisè del Reixac, en col·laboració amb els alumnes de l’Institut escola El Viver, han creat aquest audiovisual que narra de manera magistral la vivència d’aquesta situació excepcional que hem hagut de viure. Guiats per l’entitat SismeCreatiu, i la Regidoria de Serveis Socials, Polítiques d’Inclusió i Sanitat de l’Ajuntament de Montcada, han pogut compartir neguits, pors, incerteses… Han posat cor i veu per explicar com la pandèmia ha afectat a les seves vides, i destacar la importància de la comunitat, el respecte i el contacte (ni que aquest sigui virtual).

Us presentem el primer capítol dels tres que estan previstos. El títol, no podia ser més adient i significatiu: BOMBOLLES!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>