ANEM A LA BIBLIOTECA DE LA MÀ DE L’ANTHONY BROWNE

Ahir dimecres 13 de juny, els nois i noies de 5èB, van realitzar l’activitat a la Biblioteca Municipal Elisenda de Montcada relacionada amb el dibuixant i escriptor anglès Anthony Browne, que els seus companys de 5èA van portar a terme el mes passat.

Recorden que durant un mes han pogut tenir, en préstec, 35 àlbums il.lustrats d’aquest autor que ens ha enamorat. I és que, esperaven també amb il·lusió el moment de posar-se a llegir. Destaquem: Cosita Linda, Goril·la, El túnel, la sèrie d’en Willy, El meu pare, La meva mama i El meu germà.

Com ja sabeu, l’ Anthony Browne sovint dibuixa primats. És un petit homenatge al seu pare, que era gran i fort, i que va morir sobtadament quan ell només tenia 17 anys. Va començar com a il·lustrador mèdic i dibuixant de targetes de felicitació. Després va il·lustrar contes clàssics i va acabar dibuixant les seves pròpies històries.

Aquí teniu fotos de les activitats, divertides i interactives, que s’han portat a terme a l’escola i a la biblioteca al voltant dels llibres i la figura d’aquest autor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>